βρείτε Κεφαλή κυλίνδρου θερμοκρασίας εξαγομένων από την Κίνα προμηθευτές
υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕύρος θερμοκρασίας αερίων της εξάτμισης

Θαλάσσιο υψηλή πίεση ατμού κατακόρυφη θέρμανσης καυσαερίων λέβητα

  • Product Details

Θαλάσσιο υψηλή πίεση ατμού κατακόρυφη θέρμανσης καυσαερίων λέβητα

καλής ποιότητας Θαλάσσιο υψηλή πίεση ατμού κατακόρυφη θέρμανσης καυσαερίων λέβητα πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Θαλάσσιο υψηλή πίεση ατμού κατακόρυφη θέρμανσης καυσαερίων λέβητα

Henan Taiguan Boiler Manufacture Co., Ltd.

Active Member

Henan, Κίνα (Ηπειρωτική)

Business type: Manufacturer, Seller

Zhangji Township, Taikang County, Zhoukou, Henan, China (Mainland)

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Henan, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: Taiguan
Αριθμό μοντέλου: DZL/SZL
Καύσιμα: Με κάρβουνο
εξόδου: Ατμός
Χρήση: Βιομηχανικά
Δομή: Σωλήνας νερού
Πίεση: Χαμηλή πίεση
Στυλ: Οριζόντια
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

 

Θαλάσσιος λέβητας αερίου εξάτμισης θέρμανσης υψηλού ατμού κάθετος

 

Περιγραφή:

 

Η πλευρά φούρνων και καπνού των σωλήνων λεβήτων απορροφά τη θερμότητα που παράγεται από το βαλμένο φωτιά πετρέλαιο και την μεταφέρει στο νερό, κατόπιν το νερό θα εξατμιστεί στον ατμό. Η άνοδος ατμού επάνω και εισάγει το διάστημα ατμού επειδή η συγκεκριμένη πυκνότητά της μειώνεται. Ο χώρος που αφήνεται από τον ατμό θα αποτελεσθεί από το νερό με μια βαρύτερη συγκεκριμένη πυκνότητα. Αυτή η διαδικασία διαμορφώνει μια φυσική κυκλοφορία ατμός-νερού. Όταν η στάθμη ύδατος γίνεται χαμηλότερη επειδή το νερό εξατμίζεται στον ατμό συνεχώς, η υδραντλία τροφών θα τροφοδοτήσει το νερό το λέβητα για να κρατήσει τη στάθμη ύδατος στην κανονική σειρά. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται και ο ατμός θα παραχθεί συνεχώς με να απορροφήσει τη θερμότητα που παράγεται από το βαλμένο φωτιά πετρέλαιο στο νερό θερμότητας.

 

Εφαρμογές:

Ναυτικό

 

Προδιαγραφές:

 

Λέβητας αερίου εξάτμισης

 

Αυτός ο λέβητας σειράς χρησιμοποιείται για την παραγωγή του ατμού και του ζεστού νερού με να απορροφήσει τη θερμότητα αερίου εξάτμισης από τη μηχανή diesel, ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα της μηχανής diesel. Έτσι ο χειριστής του λέβητα πρέπει να αποδώσει σημασία στη διαχείριση του λέβητα αερίου εξάτμισης και εάν επίσης γνωστός με την το σχετικό σύστημα του λέβητα δομή και, έκανε την καθημερινή συντήρηση, και να κάνει το όφελος παραγωγής του λέβητα.

Ενημερώστε την οδηγία στη δομή του λέβητα

    Ο λέβητας είναι ένας φυσικός λέβητας αερίου εξάτμισης κυκλοφορίας κάθετος με το σωλήνα καπνού. Αποτελείται από την ανώτερης & χαμηλότερης καπνού αίθουσα σωμάτων λεβήτων, εξοπλισμός παράκαμψης αερίου εξάτμισης και ούτω καθεξής.
    Το σώμα λεβήτων διαμορφώνεται το τύμπανο από το κοχύλι, το σαφές τέλος και το χαμηλότερο πιάτο σωλήνων. Το ανώτερο πιάτο σωλήνων είναι μέσα στο τύμπανο, το ανώτερο πιάτο σωλήνων ενώνεται στενά με το χαμηλότερο πιάτο σωλήνων από το σωλήνα χάλυβα, το ανώτερο πιάτο σωλήνων συνδέεται με το σαφές τέλος με το πιάτο αιθουσών καπνού. Είναι το κυκλικό διάστημα ατμού έξω από την αίθουσα καπνού, ο σωλήνας είναι στα ανωτέρω του ανώτερου πιάτου σωλήνων, όλοι οι σωλήνες καπνού καλύπτονται από το νερό λεβήτων, το κιβώτιο καπνού είναι στον κατώτερο του χαμηλότερου πιάτου σωλήνων, και το κιβώτιο καπνού συνδέεται με τον εξοπλισμό παράκαμψης αερίου εξάτμισης. Υπάρχουν πολλές χέρι-τρύπες κάτω από το κοχύλι. Λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία για τον έλεγχο & την επισκευή του λέβητα, η καταπακτή θα εγκατασταθεί στο λέβητα.
    Ο ατμός μέσα στο λέβητα μπορεί να μεταφερθεί στο εξωτερικό από την κύρια βαλβίδα ατμού που είναι στο σαφές τέλος του λέβητα. Για να ασφαλίσει την ασφάλεια του λέβητα, το ένα ή η βαλβίδα δύο-ασφάλειας που μπορούν να απαλλάξουν το συνολικό ατμό που παράγεται από το λέβητα εγκαθίσταται στο σαφές τέλος. Μόλις τρέξει ο λέβητας στον ανώμαλους όρο και το αποτέλεσμα στη super-high πίεση, ο ατμός μπορεί να απαλλαχθεί από τη βαλβίδα ασφάλειας.
    Υπάρχουν μετρητές σταθμών ύδατος στα ανωτέρω ή κάτω της επιφάνειας διαίρεσης ατμός-νερού του ανωτέρου του τυμπάνου, και ο μετρητής σταθμών ύδατος μπορεί να δείξει τη στάθμη ύδατος όλη την ώρα, είναι πολύ χρήσιμο για το χειριστή του λέβητα να κάνει τη επίβλεψη. Σε πρόσθετο, στο ίδιο όριο ύψους, υπάρχει ένας ελεγκτής σταθμών ύδατος που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση της στάθμης ύδατος, και μπορεί επίσης να στείλει όλα τα είδη ηλεκτρικού σημαδιού στο ελέγχοντας σύστημα του λέβητα σύμφωνα με τη διαφορετική στάθμη ύδατος. Σύμφωνα με αυτούς το διαφορετικό ηλεκτρικό σημάδι, ελέγχοντας σύστημα μπορεί να ελέγξει το τρέξιμο της υδραντλίας, και να στείλει το σημάδι συναγερμών.
    Το ανώτερο κιβώτιο καπνού βρίσκεται στην κορυφή του λέβητα. Αέριο εξάτμισης από την απαλλαγή σωμάτων λεβήτων στο πέρασμα καπνοδόχων από το ανώτερο κιβώτιο καπνού.
Το χαμηλότερο μέρος είναι το κιβώτιο καπνού κολπίσκων για το αέριο εξάτμισης. Το ακροφύσιο κολπίσκων αερίου εξάτμισης θα συνδεθεί με την κύρια μηχανή diesel στο χαμηλότερο κιβώτιο καπνού. Στο κιβώτιο καπνού, υπάρχει μια πόρτα επιθεώρησης για την εξέταση.
    Το θερμόμετρο και το βαρόμετρο που βρίσκεται στο ανώτερο & χαμηλότερο κιβώτιο καπνού μπορούν χωριστά να δείξουν τη δύναμη θερμοκρασίας και αντίστασης του αερίου εξάτμισης ώστε να εποπτευθεί η τρέχοντας θέση του λέβητα.
    Προκειμένου να μειωθεί η απώλεια θερμότητας και να ασφαλιστεί η ασφάλεια του τρεξίματος του λέβητα, η εξωτερική επιφάνεια του σώματος λεβήτων και το ανώτερο & χαμηλότερο κιβώτιο καπνού καλύπτονται με την παχιά μόνωση 60mm.

 

◎. πετρελαιοκίνητος λέβητας

 

 Το ελαφρύ έλαιο ή το βαρύ έλαιο είναι κατάλληλο για αυτές τις εγκαταστάσεις λεβήτων. Ο λέβητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ανεφοδιασμό θερμότητας, τη θέρμανση πετρελαίου και την υπηρεσία καθημερινής ζωής.

Συνοπτική εισαγωγή της δομής λεβήτων
Το σώμα λεβήτων αποτελείται από τους σωλήνες κοχυλιών λεβήτων, φούρνων και καρφιτσών με μια όλα ενωμένη στενά δομή τύπων. Ο σωλήνας καρφιτσών που είναι συγκεντρωμένος εσωτερικός σωλήνας καπνού theΦ219 ή Φ273 χωριστά, αποτελείται από τις κλείνω-ριγμένες κιονοειδείς καρφίτσες χάλυβα που είναι ενωμένες στενά στην εξωτερική επιφάνεια ενός σωλήνα χάλυβα. Ο φούρνος λεβήτων είναι ένας πλήρης φούρνος υδρόψυξης που αποτελείται από έναν κυλινδρικό φούρνο και ένα ανώτερο, χαμηλότερο όριο που αυξάνει τη μεταφορά θερμότητας αποτελεσματικά.
Η επιφάνεια μεταφορά-θέρμανσης του λέβητα αποτελείται από τους σωλήνες καπνού και τους σωλήνες καρφιτσών. Ο υψηλής θερμοκρασίας καπνός από το φούρνο εισάγεται στους σωλήνες καπνού, εκροή η εσωτερική επιφάνεια των σωλήνων καπνού και των σωλήνων καρφιτσών συγχρόνως, που διαμορφώνει μια υψηλή αποδοτική ομάδα σωλήνων ανταλλαγής μεταφορά-θερμότητας.

Η ρύθμιση & η λειτουργία των εξαρτημάτων λεβήτων
α. κύρια βαλβίδα ατμού — στην κορυφή του λέβητα, η οποία μπορεί να μεταφέρει τον ατμό από το λέβητα στον κύριο σωλήνα ατμού.
β. βαλβίδα ασφάλειας — στην κορυφή του λέβητα, η οποία μπορεί να απαλλάξει όλο τον ατμό στο πλήρες φορτίο όταν είναι ο λέβητας πέρα από την πίεση.
γ. μετρητής σταθμών ύδατος και ελεγκτής σταθμών ύδατος — στη διεπαφή ατμός-νερού, η οποία χρησιμοποιείται για την ένδειξη σταθμών ύδατος λεβήτων και για τη επίβλεψη από το χειριστή λεβήτων. Ο ελεγκτής σταθμών ύδατος χρησιμοποιείται για να διαβιβάσει την αξία της στάθμης ύδατος λεβήτων. Το σύστημα ελέγχου θα ελέγξει την υδραντλία σίτισης ή θα κάνει τη στάση έκτακτης ανάγκης καυστήρων σύμφωνα με τα σήματα λαμβανόμενα αντίστοιχα.
Δ. ταΐζοντας βαλβίδες στάσεων νερού και βαλβίδες αντεπιστροφής — από την πλευρά κοχυλιών, ένα σύνολο για το νερό κύριων τροφών και ένα άλλο σύνολο για τον εφεδρικό σκοπό.
ε. βαλβίδα αφρού — για να χρησιμοποιηθεί για την αποχέτευση της αναστολής της λάσπης πετρελαίου.
φ. χτύπημα κάτω από τη βαλβίδα — για να χρησιμοποιηθεί για την αποχέτευση της απόθεσης και του ρύπου του λέβητα.
φ. βαλβίδες μετρητών — στην κορυφή του λέβητα, που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση των οργάνων με τον ατμό μέσα στο λέβητα.
γ. βαλβίδες εξαεριστήρων — για να χρησιμοποιηθεί για την απαλλαγή τον αέρα μέσα στο λέβητα όταν αυξάνεται η πίεση.
Υπάρχουν καταπακτές και τρύπες χεριών στη συντήρηση κοχυλιών λεβήτων προκειμένου τα εσωτερικά μέρη του λέβητα βολικά.
Προκειμένου να μειωθεί η απώλεια θερμότητας λέβητα και σε χαμηλό η θερμοκρασία επιφάνειας του λέβητα, η εξωτερική επιφάνεια του λέβητα πρέπει να συσκευαστεί με το υλικό μόνωσης και να καλυφθεί με το λεπτό γαλβανισμένο πιάτο χάλυβα.


 

λέβητας αερίου ◎.Oil-εξάτμισης

 

Αυτός ο λέβητας σειράς μπορεί να παραγάγει τον ατμό μόνο με την πυρκαγιά του πετρελαίου ή μόνο με τη χρησιμοποίηση του αερίου εξάτμισης που απαλλάσσεται από την κύρια μηχανή ή τη χρησιμοποίηση τους στον ίδιο χρόνο. Αυτός ο λέβητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θερμότητα ανεφοδιασμού για το βοηθητικό λέβητα του σκάφους, για τη θέρμανση του μαζούτ, υπηρεσία για τη καθημερινή ζωή.

 

Συνοπτική εισαγωγή στη δομή του λέβητα

 

Αυτός ο λέβητας σειράς είναι ένα είδος σύνθετου λέβητα κάθετου πετρελαιοκίνητου & αερίου εξάτμισης. Το τμήμα αερίου εξάτμισης απορροφά το αέριο afterheat που απαλλάσσεται από την κύρια μηχανή το πετρελαιοκίνητο τμήμα απορροφά τη θερμότητα από την κεροζίνη. Τα δύο τμήματα βρίσκονται σε ένα κυλινδρικό κοχύλι, μοιράζονται ένα ατμός-νερό διαστημικό, αλλά οι πλευρές αερίου καπνού τους είναι απομονωμένες η μια την άλλη. Έτσι σημαίνει ότι αυτά τα δύο τμήματα μπορούν να λειτουργήσουν χωριστά επίσης μπορούν να εργαστούν συγχρόνως, και αυτός ο δύο τρέχοντας τρόπος όλα μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα από το κιβώτιο ελέγχου.

Αυτός ο λέβητας σειράς είναι ένας κάθετος κυλινδρικός λέβητας κοχυλιών, και κυρίως φιαγμένος από ακολουθία των μερών:

1.The ο ανώτερος αποτελείται από δύο μέρη, κάποιο είναι για την απαλλαγή του αερίου εξάτμισης, άλλο είναι για την απαλλαγή του αερίου καπνού του πετρελαίου πυρκαγιών, τα δύο μέρη είναι απομονωμένα το ένα το άλλο

2.The το μέσο μέρος είναι σώμα λεβήτων. Το σώμα λεβήτων είναι ένα κυλινδρικό κοχύλι, στην κορυφή και το κατώτατο σημείο του σώματος είναι ανώτερο πιάτο σωλήνων και χαμηλότερο πιάτο σωλήνων αντίστοιχα. Για το εσωτερικό του κοχυλιού, μια πλευρά θερμαίνει την επιφάνεια του αερίου εξάτμισης, μια άλλη πλευρά είναι επιφάνεια θέρμανσης πυρκαγιών πετρελαίου που αποτελούνται από τη λήψη και αίθουσα καύσης (φούρνος), ο καυστήρας συνδέεται με το πλαίσιο της τρύπας πυρκαγιάς αφ'ενός του φούρνου. Αυτό μέσα οι δύο επιφάνειες θέρμανσης είναι βρίσκονται στο ίδιο κοχύλι και μοιράζονται ένα ατμός-νερό διαστημικό, αλλά οι πλευρές αερίου τους είναι απομονωμένες η μια την άλλη.

3.The το χαμηλότερο μέρος είναι το κιβώτιο καπνού κολπίσκων για το αέριο εξάτμισης. Το ακροφύσιο κολπίσκων αερίου εξάτμισης θα συνδεθεί με την κύρια μηχανή diesel στο χαμηλότερο κιβώτιο καπνού. Προκειμένου να μετρηθεί η θερμοκρασία του αερίου κολπίσκων, υπάρχει θερμόμετρο στο ακροφύσιο. Στο κιβώτιο καπνού, υπάρχει μια πόρτα επιθεώρησης για την εξέταση. Και ένα ακροφύσιο του μετρητή πίεσης αέρα τοποθετείται στην έξοδο του αερίου εξάτμισης, που συντονίζεται για να χρησιμοποιήσει για τη μέτρηση της δύναμης αντίστασης αερίου καπνού του τμήματος αερίου εξάτμισης με το μετρητή πίεσης αέρα ανώτερου πεδίου καπνού.

 

Αυτός ο λέβητας έχει το πλεονέκτημα το μικρό διάστημα του δωματίου μηχανών, και είναι πολύ κατάλληλος για την κεντρική λειτουργία & τον έλεγχο, επειδή το πετρελαιοκίνητο τμήμα & το τμήμα αερίου εξάτμισης του λέβητα μοιράζονται ένα κυλινδρικό κοχύλι.

Προκειμένου να μειωθεί η επιρροή της ακρίβειας του δείκτη σταθμών ύδατος & του ελεγκτή σταθμών ύδατος λόγω της κλίσης και του κύματος του σκάφους, η εγκατάσταση του λέβητα & ο προσανατολισμός πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο ώστε ότι ο άξονας λεβήτων που τρέχει μέσω της υποδοχής του δείκτη σταθμών ύδατος που είναι γραμμή με τον άξονα του σκάφους ή παράλληλος σε την.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
China Pressure Gauge Products Directory

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)